24 nov. 2007

Hochland iti pretuieste bucuria

La aceasta promotie premiile se vor acorda astfel:

• în fiecare zi a promotiei se va acorda cate un premiu constand in 150 euro (45 premii zilnice);
• în perioada promotiei se vor acorda 1000 de premii instant constand fiecare in cate 50 euro;
• în cadrul promotiei, se vor acorda prin tragere la sorti 2 premii mari constand fiecare in cate 50000 euro.

Un comentariu:

ovis spunea...

Perioada de desfasurare: 1 noiembrie 2007 – 15 decembrie 2007

Art. 1. Organizatorul si regulamentul oficial al campaniei

Organizatorul promotiei ”Hochland iti pretuieste bucuria!” este compania Hochland Romania SRL cu sediul in Sighisoara, str. Nicolae Titulescu nr. 3A, inmatriculata la Registrul Comertului sub nr. J26/84/1999, CUI 10666988, atribut fiscal RO, numar de Operator de baze de date 3306. Participantii la promotie sunt obligati sa respecte termenii si conditiile regulamentului oficial al Campaniei, potrivit celor mentionate mai jos (denumit în continuare „Regulament Oficial”).

Art. 2. Produse participante

La aceasta promotie participa produse de branza topita comercializate sub marca «Hochland», si anume sortimentele :
- branza topita triunghiuri, ambalate in cutii a 140g fiecare: Mixtett albastru, Mixtett rosu, Mixtett verde, Smantana, Sunca, Ciuperci, Verdeata, Fitness, prezentand ambalajul promotional si informatii despre desfasurarea promotiei.
- si branza topita felii, ambalate in pachete a 140g fiecare: Cascaval, Smantana, Sunca, Cheeseburger, Emmentaler, Fitness, prezentand ambalajul promotional si informatii despre desfasurarea promotiei.

Art. 3. Durata promotiei si aria de desfasurare

Campania se va desfasura in perioada 1 noiembrie 2007 – 15 decembrie 2007, inclusiv. Promotia este organizata si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei si pe site-ul web www.pretuiestebucuria.ro.

Art. 4. Drept de participare

La aceasta promotie pot participa numai persoane fizice, cetateni români, cu varsta de 18 ani implinita pana la data de 31 octombrie 2007 si care sunt de acord cu prevederile prezentului regulament. Nu pot participa la aceasta promotie angajatii companiei organizatoare (Hochland Romania), ai companiilor colaboratoare la aceasta promotie (Grey Worldwide Romania SRL, Hitmail Romania SRL, Whiteland, The Adgency, Transilvania Pack And Print, Lacroix Ambalaje, SC GIOTTO Advertising SRL, Brandin Signs & Design), precum si membrii familiilor acestora (constând din copii, parinti, sot/sotie).

Art. 5. Procedura promotiei

Perioada desfasurarii promotiei este 1 noiembrie 2007 – 15 decembrie 2007, inclusiv.

Pentru a participa la acesta promotie, consumatorii trebuie sa parcurga urmatoarele etape:
- sa cumpere un produs participant la promotie;
- sa caute talonul promotional sub capacul pachetelor de branza topita Hochland triunghiuri participante la promotie sau printre feliile de branza topita Hochland din pachetele de branza topita felii participante la promotie;
- sa se inscrie la promotie - participantul avand la dispozitie doua modalitati de înscriere: prin SMS si prin WEB;

Inscrierea prin SMS

Participantul trebuie sa trimita prin SMS la 1860 (numar disponibil în retelele Cosmote, Orange, Vodafone si Zapp cu tarif normal) codul gasit pe talonul promotional. Participantul va primi un SMS de raspuns cu unul din urmatoarele mesaje:

Mesaj câstigator zilnic – pentru cei care au câstigat un premiu instant zilnic: “Felicitari!Ai câstigat 150 euro! Pastreaza talonul cu codul pentru validarea premiului.Pentru detalii suna L-V între orele 9-18 la 021-207 00 60 – tarif normal.”

Mesaj câstigator instant – pentru cei care au câstigat premiul instant: “Felicitari!Ai câstigat 50 euro! Pastreaza talonul cu codul pentru validarea premiului.Pentru detalii suna L-V între orele 9-18 la 021-207 00 60 – tarif normal.”

Mesaj cod valid: “Felicitari!Te-ai inscris in cursa pentru unul din cele 2 premii de 50000 euro fiecare!Pastreaza talonul cu codul pentru validare. Detalii pe www.pretuiestebucuria.ro”

Mesaj eroare DUPLICAT (pentru cei care trimit un cod care a mai fost introdus): “Acest cod a mai fost introdus. Un cod nu poate fi trimis decat o data. Pentru detalii suna L-V între 9-18 la 021-2070060 sau intra pe pretuiestebucuria.ro”

Mesaj eroare FARA cod sau cod incorect : „Cod incorect! Verifica datele tastate si mai trimite o data complet. Detalii L-V între 9-18 la 021-2070060 – tarif normal sau pe pretuiestebucuria.ro”

Mesaj final promotie: “Promotia " Hochland iti pretuieste bucuria!" s-a incheiat. Va multumim si va asteptam la promotiile viitoare.”
Inscrierea prin WEB

Participantul trebuie sa intre pe pagina www.pretuiestebucuria.ro, sa se inregistreze, sa completeze toate casutele marcate obligatorii (nume, prenume, adresa, numar de telefon mobil, adresa de e-mail si o parola aleasa de fiecare participant) si sa introduca codul descoperit pe talonul promotional. Participantul va primi pe pagina de web unul din mesajele:

Mesaj câstigator zilnic – pentru cei care au câstigat un premiu instant zilnic:

“Felicitari!Ai câstigat 150 euro! Pastreaza talonul cu codul pentru validarea premiului Pentru detalii suna L-V între orele 9-18 la 021-207 00 60 – tarif normal.”

Mesaj câstigator instant – pentru cei care au câstigat premiul instant:

“Felicitari!Ai câstigat 50 euro! Pastreaza talonul cu codul pentru validarea premiului.Pentru detalii suna L-V între orele 9-18 la 021-207 00 60 – tarif normal.”

Mesaj cod valid:

“Felicitari!Te-ai inscris in cursa pentru unul din cele 2 premii de 50000 euro fiecare!Pastreaza talonul cu codul pentru validare. Detalii pe pretuiestebucuria.ro”

Mesaj eroare DUPLICAT (pentru cei care trimit un cod care a mai fost introdus):

“Acest cod a mai fost introdus. Un cod nu poate fi trimis decat o data. Pentru detalii suna L-V între 9-18 la 021-2070060 sau intra pe www. pretuiestebucuria.ro”

Mesaj eroare FARA cod sau cod incorect :

„Cod incorect! Verifica datele tastate si mai trimite o data complet. Detalii L-V între 9-18 la 021-207 00 60 – tarif normal sau pe www.pretuiestebucuria.ro”

Mesaj final promotie:

“Promotia " Hochland iti pretuieste bucuria!" s-a incheiat. Va multumim si va asteptam la promotiile viitoare.”

La aceasta promotie premiile se vor acorda astfel:

• în fiecare zi a promotiei se va acorda cate un premiu constand in 150 euro (45 premii zilnice);
• în perioada promotiei se vor acorda 1000 de premii instant constand fiecare in cate 50 euro;
• în cadrul promotiei, se vor acorda prin tragere la sorti 2 premii mari constand fiecare in cate 50000 euro.

La începutul promotiei va avea loc o extragere aleatoare astfel:

• pentru premiile zilnice se vor extrage orele si numerele de ordine pentru fiecare zi a promotiei. Toate orele si numerele de ordine se vor extrage la începutul promotiei, în formatul [ora + nr. de ordine] pentru fiecare zi a promotiei. În cazul în care în una din zile SMS-ul sau înscrierea pe WEB desemnat/a câstigator/are nu se primeste pâna la ora 23:59:59, premiul se anuleaza.
• pentru premiile instant se vor extrage orele si numerele de ordine pentru fiecare saptamana a promotiei. Toate zilele câstigatoare, orele si numerele de ordine se vor extrage la începutul promotiei în fomatul [zi + ora + nr. de ordine]. În cazul în care în ziua desemnata câstigatoare prin tragere la sorti, SMS-ul sau înscrierea pe WEB desemnat/a câstigator/are nu se primeste pâna la ora 23:59:59, premiul se anuleaza.

Exemplu:

Pentru premiile zilnice : pentru ziua Z premiul instant se va acorda pentru apelul/ înscrierea nr. Y - cu Y între 1 si 5 - ce urmeaza orei hh:mm:ss.

Pentru premiile instant : în saptamana Z, ziua X desemnata câstigatoare la tragerea la sorti, premiul instant se va acorda pentru apelul/înscrierea nr. Y – cu Y între 1 si 5 ce urmeaza orei hh :mm :ss.

Participantii la promotie trebuie sa pastreze talonul promotional care face dovada cumpararii produselor participante la promotie si existentei codului catigator.

În cazul în care un câstigator nu poate face dovada posesiei talonului al carui numar l-a trimis prin SMS sau s-a înscris pe WEB, premiul nu se valideaza. Validarea premiilor se va face in perioada 18 decembrie 2007– 09 ianuarie 2008.

Art. 6. Conditii de validitate

6.1. Conditii de validitate pentru SMS-uri si înscrieri prin WEB

Pentru ca un participant sa poata primi premiul instant/premiul zilnic/premiul final trebuie sa îndeplineasca simultan urmatoarele conditii:

A. Participantul sa îndeplineasca dreptul de participare de la art.4

B. Participantul sa trimita la numarul 1860 (valabil în retelele Cosmote, Orange, Vodafone si Zapp, cu tarif normal) un SMS sau sa se înscriere pe site-ul www.pretuiestebucuria.ro cu codul descoperit pe talonul promotional pâna la data de 15.12.2007 ora 23:59:59. Codurile primite dupa data de 15.12.2007 nu vor fi considerate valide.

C. Codul trimis prin SMS sau înscris pe site-ul www.pretuiestebucuria.ro sa fie unul corect, real inscris pe talonul promotional.

D.Talonul cu codul promotional sa fie pastrat in original spre validare. Acesta trebuie sa fie intreg si lizibil.

6.2. Validarea ulterioara a câstigatorilor

Pentru a intra în posesia premiilor instant, a premiilor zilnice, a premiilor finale, consumatorii trebuie:

A. Sa pastreze talonul promotional.

B. Sa faca dovada posesiei unui talon promotional cu acelasi numar cu cel trimis prin SMS sau înscris prin intermediului site-ului si declarat câstigator

Premiul se valideaz? în perioada 18 decembrie 2007– 09 ianuarie 2008. In cazul in care un castigator nu face dovada talonului continand codul castigator pana pe 09 ianuarie 2008, inclusiv, premiul acestuia va fi anulat, iar decizia Organizatorului in acest sens va fi finala.
Art. 7. Premiile si mesajele câstigatoare

Premiile ce se vor acorda în cadrul promotiei sunt:

Premii zilnice - în cadrul promotiei se va acorda în fiecare a zi a promotiei cate 1 premiu, constând în 150 euro. În total se vor acorda 45 de premii zilnice.

Premii instant – în cadrul promotiei se vor acorda 1000 premii instant constând fiecare în 50 euro.

Premii finale - in cadrul promotiei se vor acorda prin tragere la sorti 2 premii mari, constand fiecare in cate 50000 euro.

Premiile zilnice si cele instant se vor acorda prin metoda aleatoare de selectie, descrisa la Art. 5 al prezentului regulament.
Premiile finale se vor acorda prin 2 trageri la sorti care vor avea loc astfel:
- pe data de 22.11.2007, pentru mesajele valide primite in perioada 01/11/2007 – 19/11/2007.
- pe data de 17.12.2007, pentru mesajele valide primite in perioada 01/11/2007 – 15/12/2007(exceptand castigatorul marelui premiu extras la prima tragere la sorti).
Tragerile la sorti se vor efectua electronic din toate SMS-urile valide primite si toate codurile valide inscrise pe site, in perioada promotiei, si care indeplinesc conditiile de validitate de la art. 6. Tragerile la sorti se vor desfasura in prezenta unei comisii formata din reprezentanti ai companiilor implicate in organizarea promotiei si vor fi asistate de un notar public. In cadrul acestora se vor extrage cate un premiu, fiecare constand in 50.000 euro si de asemenea se vor extrage cate 5 rezerve pentru fiecare premiu.

Valoarea comerciala bruta a tuturor premiilor este de 156.750 EURO.

Pentru a putea intra in posesia premiilor zilnice si instant, castigatorii trebuie sa sune la 021-207.00.60, vor anunta castigul si vor trimite pe fax pana pe 09 ianuarie 2008 copie de pe talonul continand codul castigator, datele personale si datele conturilor bancare unde se vor vira premiile in bani castigate. Cheltuielile aferente deschiderii conturilor bancare vor fi suportate de castigatori. Premiile constand in sume de bani vor fi achitate in RON la cursul de schimb comunicat de BNR din ziua efectuarii viramentului bancar, Organizatorul suportand doar comisioanele bancare aferente operatiunii de transfer. Banii se vor livra de catre Organizator in conturile castigatorilor pana la data de 15 ianuarie 2008. Organizatorul nu va fi responsabil pentru situatiile in care un castigator nu detine un cont bancar / nu indica datele de cont si pentru alte situatii in care din motive obiective Organizatorului, banii nu se vor putea vira de catre banca in conturile castigatorilor (ex. date de cont indicate gresit, conturi blocate etc).

Castigatorii premiilor mari vor fi anuntati telefonic in termen de 2 zile de la tragerea la sorti despre modalitatea de a intra in posesia premiilor.

Organizatorul nu isi asuma responsabilitatea:

- pentru SMS-urile sau înscrierile pe WEB primite în afara perioadei promotiei
- pentru SMS-urile trimise la alt numar de telefon decat 1860 sau coduri inscrise pe alt site decat www.pretuiestebucuria.ro.
- pentru SMS-urile sau inscrierile ce contin un cod scris gresit fata de cel de pe talon sau au un continut necorespunzator
- SMS-urile trimise de catre participanti dar care nu au fost primite de catre Organizator din motive tehnice
- pentru faxurile nelizibile, pierdute, tardive, transmise la alta adresa.
Lista castigatorilor va fi publicata pe site-ul www.pretuiestebucuria.ro la incheierea promotiei.

Art. 8. Alternative ale premiilor

Castigatorii premiilor oferite in cadrul acestei campanii promotionale nu au posibilitatea de a schimba premiile cu alte bunuri si nici sa solicite schimbarea parametrilor/caracteristicilor premiilor.

Art. 9. Taxe si impozite

Organizatorul se obliga sa suporte impozitul datorat pentru veniturile constând în premiile obtinute de catre câstigatori în conformitate cu prevederile art. 77 alin (1) din Codul Fiscal aprobat prin legea 571 din 22/12/2003,orice alte obligatii de natura fiscala sau de orice alta natura, în legatura cu acestea, fiind în sarcina exclusiva a câstigatorilor.

Art. 10. Regulamentul promotiei

Regulamentul oficial al promotiei este disponibil oricarui solicitant in mod gratuit accesând pagina web www.pretuiestebucuria.ro sau www.infopromotii.ro. Participarea la aceasta promotie implica obligativitatea respectarii prevederilor prezentului regulament.

Art. 11. Linie telefonica dedicata Campaniei

Pe perioada de desfasurare a promotiei, consumatorii pot suna la linia de telefon dedicata promotiei: 021/ 207 00 60 (linie telefonica cu tarif normal) pentru a afla mai multe amanunte in legatura cu promotia (regulament de participare, premii, modalitate de acordare a premiilor) precum si pentru sugestii sau eventuale plangeri. Programul de functionare al liniei telefonice este de luni pana vineri intre orele 9 si 18. Numarul de telefon al campaniei este comunicat pe pagina de web www.pretuiestebucuria.ro, pe ambalajele promotionale precum si pe materialele de comunicare ale promotiei.

Art. 12. Încetarea promotiei

Prezenta promotie poate înceta înainte de data de 15.12.2007 numai în cazul aparitiei unui eveniment ce constituie forta majora conform legislatiei în vigoare, inclusiv în cazul imposibilitatii Organizatorului, din motive independente de vointa sa, de a continua prezenta Campanie.

Art. 13. Litigii

Eventualele litigii aparute între Organizator si Participantii la prezenta Promotie se vor rezolva pe cale amiabila sau în cazul în care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti române competente.

Art. 14. Protectia datelor personale

Prin înscrierea la Promotia ”Hochland iti pretuieste bucuria!” participantii sunt de acord cu prevederile prezentului regulament. Participantii sunt de acord ca, în cazul în care vor câstiga, numele si adresa lor sa fie facute publice si folosite în scopuri publicitare, fara alte obligatii sau plati.

Prin înscrierea la promotie, participantii declara ca sunt de acord cu regulamentul promotiei si ca datele lor personale sa fie prelucrate, sa intre în baza de date Hochland Romania SRL si sa primeasca materiale informative prin orice mijloace de comunicare (posta, SMS) din partea Hochland Romania SRL. Hochland Romania SRL se obliga sa le respecte acestora drepturile prevazute de legea 677/2001 si va utiliza baza de date pentru a trimite corespondenta si pentru a realiza rapoarte statistice.

Datele furnizate nu vor fi difuzate catre terti, cu exceptia operatorului de marketing direct al Hochland Romania. La cererea scrisa a participantului, datata si semnata, expediata pe adresa Sighisoara, str. Nicolae Titulescu nr. 3A, Hochland Romania se obliga:

- sa confirme solicitantului daca prelucreaza sau nu date personale, în mod gratuit pentru o solicitare pe an;
- sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme în date anonime, în mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date;
- sa înceteze prelucrarea datelor personale a solicitantului.

Prin participarea la aceasta Promotie, participantii sunt de acord sa se supuna si sa respecte prevederile, termenii si conditiile prezentului Regulament Oficial.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba regulamentul, dar nu inainte de a anunta publicul.